Personvernerklæring

Ikrafttredelse: 05.08.21

I denne personvernerklæringen refererer «vi», «oss» og «vår» til: Alpha kropp og prestasjon El Oualii  (Orgnr:  912092674)

Dette er personvernerklæringen som beskriver hvordan Alpha kropp og prestasjon El Ouali bruker og beskytter all informasjon du gir, mens du bruker Alpha kropp og prestasjon El Ouali produkter og tjenester. Dette inkluderer bare Alpha kropp og prestasjon El Ouali sin nettside www.sanoklinikken.no. Alpha kropp og prestasjon El Ouali kan endre denne personvernerklæringen når som helst og når det er nødvendig. Vi vil gi et mer fremtredende varsel (inkludert e-postvarsling av personvernerklæringsendringer).

Hvem vi er

Alpha kropp og prestasjon El Ouali er et enkeltpersonforetak som leverer tjenester innen osteopati, personlig trener, trene opp individer, grupper eller par.

Vår nettstedsadresse er: https://sanoklinikken.no.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Informasjonskapsler

Når du bruker nettsiden vår måler vi trafikken som er på vår nettside gjennom Google Analytics og noe av våre funksjoner bruker tredjeparts funksjoner som Google Maps for å vise kart, registrere facebook og instagram aktivitet. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Utløpsdatoen tilknyttet disse tredjeparts funksjonene styres av den enkelte tredjepart.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg», vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Analyse

Vi bruker Google Analytics til å analysere bruken av nettstedet vårt. Google Analytics samler informasjon om bruk av nettstedet ved hjelp av informasjonskapsler. Informasjonen som er samlet om nettstedet vårt, brukes til å lage rapporter om bruken av nettstedet vårt. Googles retningslinjer for personvern er tilgjengelig på: https://www.google.com/policies/privacy/.

Loggdata

Vi mottar informasjon når du ser på innhold på eller på annen måte samhandler med nettsiden vår, denne informasjonen refererer vi til som «Loggdata», selv om du ikke har opprettet en konto. For eksempel, når du besøker våre nettsteder, samhandler med våre e-postvarsler, kan vi motta informasjon om deg.

Denne loggdata inkluderer informasjon som din IP-adresse, nettlesertype, operativsystem, referansesiden, besøkte sider, plassering, mobiloperatør, enhetsinformasjon (inkludert enhets- og program-IDer), søkeord og informasjon om informasjonskapsel.

Vi bruker Loggdata til å betjene våre tjenester og sikre deres sikre, pålitelige og robuste ytelse. Vi bruker informasjon du oppgir til oss og data vi mottar, inkludert loggdata og data fra tredjeparter for å hjelpe oss å bedre utforme våre tjenester for deg og tilpasse innholdet vi viser deg.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

For brukere som blir registrert seg på dette nettstedet, lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Tjenestetilbydere:

Vi deler informasjon med tredjeparter som hjelper oss å drive, tilby, forbedre, integrere, tilpasse, støtte og markedsføre våre tjenester. Vi jobber med tredjeparts tjenesteleverandører for å gi nettside og applikasjonsutvikling, hosting, vedlikehold, backup, lagring, virtuell infrastruktur, betalingsbehandling, analyse og andre tjenester for oss, noe som kan kreve at de får tilgang til eller bruker informasjon om deg.

Hvis en tjenesteleverandør trenger tilgang til informasjon om deg for å utføre tjenester på våre vegne, gjør de det under nærmere instruksjon fra oss, inkludert retningslinjer og prosedyrer for å beskytte informasjonen din.

Tredjeparts programretningslinjer og -prosedyrer kontrolleres ikke av oss, og denne personvernerklæringen dekker ikke hvordan tredjepartsapps bruker informasjonen din. Vi oppfordrer deg til å gjennomgå personverns erklæringen til tredjeparter før du kobler til eller bruker programmer eller tjenester, dette for å lære mer om personvern og informasjonshåndteringspraksis.

Hvis du protesterer mot opplysninger om at de blir delt med disse tredjepartene, må du avinstallere kontakten og gi oss beskjed så snart som mulig.

Nedenfor er tredjepartstjenestene vi bruker på vår nettside og som ikke er tidligere nevnt:

Lenker til tredjeparts nettsteder: Vårt samfunn kan inneholde lenker som henvender deg til andre nettsteder eller tjenester hvor personvernerklæringen kan avvike fra vår. Hvis du sender inn informasjon til noen av disse tredjepartsnettstedene, er informasjonen din regulert av deres retningslinjer for personvern, ikke denne. Vi oppfordrer deg til å lese nøye retningslinjene for personvern på nettstedet du besøker.

Sosiale medier: Tjenestene kan inneholde lenker som henvender deg til andre nettsteder eller tjenester hvor personvernerklæringen kan avvike fra vår. Din bruk av og all informasjon du sender til noen av disse tredjepartsnettstedene, er underlagt deres retningslinjer for personvern, ikke denne.

Disse funksjonene og lenkene koblet til sosiale medier kan samle din IP-adresse, hvilken side du besøker på Tjenestene, og kan sette en informasjonskapsel for å aktivere funksjonen til å fungere skikkelig. Sosiale medier funksjoner enten vertes av en tredjepart eller vertes direkte på våre tjenester.

Dine samspill med disse funksjonene styres av personvernerklæringene for selskapet som tilbyr det.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Lov, skade og allmenn interesse

Til tross for alt i denne personvernerklæringen eller kontrollene vi kan tilby deg, kan vi bevare, bruke eller avsløre dine personopplysninger hvis vi mener at det er rimelig nødvendig å overholde en lov, regulering, rettslig prosess eller staten ber om det; for å beskytte sikkerheten til enhver person, for å beskytte vår plattforms sikkerhet eller integritet, blant annet for å forhindre spam, misbruk eller ondsinnede aktører på våre tjenester, eller for å forklare hvorfor vi har fjernet innhold eller kontoer fra våre tjenester; å takle svindel-, sikkerhets- eller tekniske problemer; eller for å beskytte våre rettigheter eller eiendom eller rettigheter eller eiendom til dem som bruker våre tjenester.

Imidlertid er ingenting i denne personvernerklæringen ment å begrense eventuelle juridiske forsvar eller innvendinger som du måtte ha til tredjepart, inkludert en regjering eller forespørsel om å avsløre dine personlige data.

Hvordan lagrer vi og sikrer informasjon vi samler inn

Vi bruker datavirksomhetsleverandører til å være vert for informasjonen vi samler inn, og vi bruker tekniske tiltak for å sikre dataene dine. Mens vi implementerer beskyttelsesforanstaltninger som er utformet for å beskytte dine opplysninger, er ikke noe sikkerhetssystem ugjennomtrengelig, og på grunn av internettets inneboende karakter kan vi ikke garantere at data, under overføring via Internett eller mens de er lagret på våre systemer eller på annen måte i vår omsorg, er helt trygt fra inntrenging av andre.

Personvernerklæringens gyldighet

Denne personvernerklæringen gjelder kun for informasjon som er samlet inn via nettstedet vårt, og ikke til informasjon som er samlet frakoblet.

Ditt samtykke til denne erklæringen

Ved å bruke nettstedet vårt samtykker du til vår personvernerklæring.

Endringer i denne personvernerklæringen

Vi kan oppdatere våre personvernerklæring fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge inn de nye personvernerklæringene på denne siden.

Vi vil gi deg beskjed via e-post og / eller en fremtredende varsel på vår tjeneste, før endringen blir effektiv og oppdater «effektiv dato» øverst på denne personvernerklæringen.

Det anbefales at du gjennomgår denne personvernerklæringen regelmessig for eventuelle endringer. Endringer i denne personvernerklæringen er gjeldene fra når de blir lagt ut på denne siden.

Kontakt Oss

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, vennligst kontakt oss gjennom epost på post@sanoklinikken.no.

Handlekurv
Skroll til toppen